DIEPP Solar

Onderdeel van DIEPP Renewable Energy Solutions

Over uw duurzame energiebeleid denkt DIEPP Solar graag met u mee. Heeft u vragen of wilt u gewoon meer weten over zonne-energie, zonnepanelen, onze EP-Optimizer® en uw mogelijkheden?

Bel ons op voor een vrijblijvend gesprek, mail naar info@diepp.nl of vul het contactformulier in onderaan de pagina dan helpen wij u graag verder!

DIEPP Solar
Postbus 463
4870 AL Etten-Leur

M: +31 (0)6 3072 1689
E-fax: +31 847408 743
E: info@diepp.nl


Grotere kaart weergeven

Stuur ons een bericht

Neem bovenstaande woorden of getallen over.
Disclaimer
Alle op deze site gepresenteerde informatie is met de grootste zorg samengesteld. Niettemin kunnen wij niet instaan voor de aanwezigheid van eventuele fouten op de website van Diepp B.V.
Diepp B.V., de directie, haar medewerkers en/of bij deze site betrokken derden zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van de pagina’s en enige schade en/of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie en/of programmatuur op deze site.
Het geheel of gedeeltelijk publiceren van de op deze site opgenomen informatie en/of programmatuur, hetzij elektronisch hetzij anderszins, voor commercieel en/of zakelijk gebruik zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Diepp B.V. is verboden.
De informatie en/of programmatuur op deze site is aan verandering onderhevig en kan zonder voorafgaande mededeling worden gewijzigd of verwijderd. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor producten, inhoud van producten en prijzen te wijzigen zonder voorafgaande mededeling. Eventueel vermelde product- en merknamen zijn eigendom van de geregistreerde eigenaren.
Privacy Statement
De persoonlijke gegevens die u op de site invult, zullen met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Ze zullen voor het doel waarvoor u de gevraagde informatie heeft gegeven, worden gebruikt.
Diepp B.V. gebruikt beveiligingstechnieken om verlies of andere aantasting van informatie te voorkomen. We gebruiken uw gegevens om onze dienstverlening zo goed mogelijk op uw wensen  af te stemmen. Uw gegevens zullen niet zonder uw toestemming aan derden worden doorgegeven. Als u er bezwaar tegen heeft dat  uw gegevens bij ons geregistreerd staan, kunt u dat aan ons doorgeven. Uw gegevens worden dan onmiddellijk uit ons bestand verwijderd.
Mocht u nog vragen hebben over deze disclaimer en  privacy statement, schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Comments are closed.