DIEPP onderscheidt zich van andere duurzame ontwikkelaars en installateurs met de volgende 10 powerpunten! Meer weten over hoe DIEPP’s specialismen en hoe het bedrijf begonnen is? Lees dan snel hier verder!

1. Betrouwbaar advies op maat

DIEPP staat voor betrouwbare maatwerk zonnestroominstallaties en duurzame LED en comfort oplossingen die stuk voor stuk leveren wat beloofd wordt.

2. Een hoog en zeker elektrisch rendement

De zonnestroomsystemen van DIEPP Solar worden ontworpen op het behalen van hoge elektrische rendementen met enkel de juiste combinatie van omvormers, zonnepanelen, bekabeling e.d. Alleen een uitgebalanceerd elektrisch systeem met de juiste componenten levert de hoogste opbrengsten.

3. Volledige ondersteuning binnen financiering

Wilt u uw installatie financieren? Onze financiële specialisten bieden u volop ondersteuning en advies.

4. Unieke opbrengstgarantie

Met een Full-Service overeenkomst verstrekken wij u een 100% opbrengstgarantie.

5. Focus op tevreden klanten

Tevreden klanten zijn de basis van ons bestaansrecht  Om die redenen ondersteunen wij onze klanten graag in alle zaken die te maken hebben met een zonnestroominstallatie. Of dit nu in de ontwerpfase bij de realisatie of gedurende het onderhoud is. Tevreden klanten zijn onze beste reclame.

6. Optimalisering financieel rendement: subsidies en fiscaal

Iedere situatie is anders. Wij werken de mogelijkheden graag voor u uit.

7. Materialen van hoge kwaliteit

Wij gebruiken enkel materialen van hoge kwaliteit met uitstekende garantievoorwaarden.

8. Technische expertise en uitgebreide ervaring

Onze technische specialisten hebben jarenlange ervaring op o.a. zwak- en strekstroomgebied. Van het DC-deel van de installatie (zonnepanelen-omvormers) tot de netaansluiting; uw installatie wordt met zorg ontworpen. Uw samengestelde en uitgebalanceerde installatie vormt voor u de basis van jarenlang optimaal rendement.

9. Uitstekende onderhoudscontracten en verzekeringsvoorwaarden

Wij bieden u onderhoudscontracten op maat. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u verzekerd wordt tegen de beste voorwaarden bij geselecteerde en gespecialiseerde verzekeraars.

10. 24/7 monitoring

Onze installaties worden opgeleverd inclusief een professioneel monitoring systeem. Binnen een serviceovereenkomst kan uw installatie 24/7 worden bewaakt.